Om u als woningcorporatie volledig te ontzorgen kunnen we alle communicatie over de woninginstallaties overnemen. Hiervoor hebben we een communicatietoolkit ontwikkeld met middelen die we inzetten op door ons vastgestelde momenten. Een aantal onderdelen zie je hieronder.

Deze toolkit kunnen we ook opmaken in uw huisstijlrichtlijnen, zodat meteen duidelijk is dat uw woningcorporatie de afzender is. Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden, neem dan contact op met de servicedesk via 0411-689170 of per e-mail helpdesk@irisenergiebeheer.nl

Contact met de huurder

  1. START! De huurder ondertekent de huurovereenkomst van zijn nieuwe NOM-woning. Een brochure valt een maand voor de sleuteloverdracht op de mat.
  2. E-MAILING MET SAVE-THE-DATE: De huurder met toegang tot e-mail ontvangt een persoonlijke save-the-date want er komt een informatiebijeenkomst over het bouwproject met de nieuwe NOM-woningen.
  3. PERSOONLIJKE UITNODIGING: De huurder ontvangt een kaart met daarop de mogelijkheid zich in te schrijven voor de bewonersbijeenkomst.
  4. PRESENTATIE: IRIS geeft een heldere presentatie tijdens de bewonersbijeenkomst, de NOM-woning uitgelegd en tips en tricks voor besparen op je energieverbruik
  5. GOODIEBAG: Voor die huurder die de presentatie heeft bijgewoond of gewoon bij de sleuteloverdracht, een duurzame tas met douchewekker, magazine over duurzame energie, brochures van de installaties en IRIS
  6. METERKASTSTICKER: Korte heldere instructie over de installaties, wanneer te bellen en naar wie
  7. IRIS ENERGIECOACH APP: IRIS werkt aan een app die iedereen kan downloaden om tips over energiebesparing te ontvangen waarmee hij/zij aan de slag kan
  8. PERSOONLIJK GESPREK: De huurder woont een maand in de nieuwe woning en is inmiddels gewend aan het nieuwe wonen. De IRIS Energiecoach komt op bezoek om alles nog eens rustig door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. Een persoonlijk nazorgmoment.
  9. IRIS KLANTENSERVICE: Op de website vind je een pagina met veelgestelde vragen maar ook de IRIS Klantenservice. Hier wordt duidelijk uitgelegd wanneer je met IRIS of met de woningcorporatie belt.
  10. JAARRAPPORTAGE: Jaarlijks ontvangt de huurder een jaaroverzicht van het energieverbruik/opwekking. Echter door IRIS Energiebeheer kun je dagelijks alle vorderingen bijhouden en is het overzicht geen verrassing meer.